Anatomisch rompertje
Handgemaakt rompertje voor pasgeboren babies door Livia Matze

Blijde verwachting

Gefeliciteerd! Grote kans dat als je dit leest je een kleine op komst hebt. Bij het krijgen van een kind komen veel dingen kijken, zeker als het je eerste is. Hoewel het soms vast heel spannend is, is het natuurlijk ook een geweldige tijd! Jullie hebben al een beetje kunnen spieken op de echo en kunnen vast al wat vertellen over de kleine. Zijn jullie het ook al eens over een naam? Er zullen vast honderden namen geopperd zijn door familie en vrienden. Nieuwsgierig naar hoe vaak die naam voor komt? Dat kan je hier checken.

Maar nu het geboortekaartje, grote kans dat jullie daar al een idee over hebben. Zoveel kaartjes en voorbeelden gezien dat je juist helemaal niet meer weet wat je mooi vindt? Geen probleem, ik help jullie graag met het maken van een kaartje. Het geboortekaartje is de eerste kennismaking van de buitenwereld met jullie kindje. Natuurlijk zijn er een paar dingen die je er altijd op kan terug vinden, maar ik denk dat een kaartje onderdeel van jullie bubbel moet zijn. Luisteren naar jullie wensen en samen de details nalopen vind ik daarom super belangrijk!

Getekend met de hand

Illustraties zijn niet meer weg te denken van het geboortekaartje. Maar zoveel mensen zoveel soorten illustraties, naast alle denkbare onderwerpen zijn er ook net zoveel stijlen, digitaal of handgemaakt. Teveel om op te noemen dus! Met een illustratie kun je een kaartje persoonlijk en uniek maken, zeker als deze alleen voor jullie is gemaakt!

Al mijn werk begint met potlood en papier. Op deze manier kan ik het juiste idee op papier zetten en bepalen wat de volgende stap moet worden.

Van kaartje naar muur

Helemaal uitpakken, waarom niet? Een muurschildering op de babykamer die matched met het geboortekaartje. Dat hoeft niet te betekenen dat je twee keer dezelfde tekening ziet. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld als je een bos